enel

Η Ήβη Αδάμου ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο VOGLUB Αθήνας!

Η πιο καυτή συνεργασία του χειμώνα: Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου κατακτούν τις Παρασκευές και τα Σάββατα στο VOGLUB.

Μετά από μήνες επιτυχίας με sold out εμφανίσεις στο VOGLUB της Αθήνας, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει να κατακτά τη σκηνή – αυτή τη φορά με την εκρηκτική Ήβη Αδάμου! Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αξέχαστες βραδιές, καθώς οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα show που υπόσχεται να είναι από τα κορυφαία του χειμώνα.

Ο Ιακωβίδης, που θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς και καλλιτέχνες της γενιάς του, συνεχίζει να προσφέρει νέα hits, όπως το “Φέρτε τη πίσω”, το οποίο κατακτά τα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τα μεγάλα του τραγούδια που όλοι γνωρίζουν. Με αμετάκλητη γοητεία και άμεση επικοινωνία με το κοινό, ο Ιακωβίδης ξέρει πώς να καθηλώνει τους ακροατές και να προσφέρει μια μουσική εμπειρία που δεν ξεχνιέται.

Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο VOGLUB, έναν χώρο που συνδυάζει την απλότητα με την υψηλή αισθητική, καθιστώντας τον το ιδανικό μέρος για τη πιο φρέσκια συνεργασία του φετινού χειμώνα.

Η Ήβη Αδάμου, της οποίας η μουσική καριέρα έχει φτάσει σε νέα επίπεδα επιτυχίας, φέρνει τη μοναδική της ενέργεια στις εμφανίσεις. Κάθε τραγούδι της γίνεται hit μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ το τελευταίο της κομμάτι “Είπες” αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες. Με την εντυπωσιακή της παρουσία στη σκηνή, η Αδάμου σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Ο συνδυασμός Ιακωβίδη και Αδάμου υπόσχεται εκρηκτικές εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Info:
VogClub,  Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Viber / Whatsapp: +306936733776

Instagram: https://www.instagram.com/vogclub.athens/

Για κρατήσεις online πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Η Πάολα ξεκινάει τη χειμερινή σεζόν στο THEAMA

Η Πάολα και ο Χρήστος Μενιδιάτης υπόσχονται να ζεστάνουν τα χειμωνιάτικα βράδια της Αθήνας με live εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *