enel

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Πήγαινε Σε Εκείνη»

Η Άντζελα Δημητρίου κάνει δυναμική δισκογραφική επιστροφή παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Πήγαινε Σε Εκείνη», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού», που έχει χαράξει τη δική της μοναδική ιστορία στην ελληνική μουσική, κεντρίζει τις εντυπώσεις μ’ ένα δυναμικό single, σε μοντέρνο ρυθμό και με έντονα ροκ στοιχεία.

To «Πήγαινε Σε Εκείνη», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής video με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Παράλληλα, αυτές τις ημέρες η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει τη sold out περιοδεία της στην Αμερική, ενώ σύντομα θα μοιραστεί μαζί μας ακόμα μία μουσική έκπληξη που έχει ετοιμάσει. 

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ελένη Φουρέιρα: η λαμπερή απονομή για το διαμαντένιο album «Poli_Ploki»

Με μία μεγάλη και λαμπερή γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, η κορυφαία pop star Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records γιόρτασαν τη νέα τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «Poli_Ploki».