enel

Προτάσεις γάμου στα ελληνικά νησιά

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να γονατίσετε και να κάνετε πρόταση γάμου και έχουμε την τέλεια πρόταση για εσάς. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε ανάμεσα στα μαγικά ελληνικά νησιά: Ρόδο, Κρήτη ή Σαντορίνη!

Credit: Βασίλης Χατζηαλεξάνδρου

Η Ρόδος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά και η πύλη προς το Αιγαίο Πέλαγος. Έχει πλούσια ιστορία και είναι πολύ τουριστική. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην παλιά πόλη το ηλιοβασίλεμα με τον αγαπημένο σας, περπατάτε ανάμεσα στα αρχαία κτίρια, αγκαλιάζεστε, γελάτε και φτάνετε στην πολυαναμενόμενη στιγμή και βγάζετε ένα δαχτυλίδι – το πιο ρομαντικό πράγμα ποτέ!

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένα από τα πέντε μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου. Επομένως έχει πολλά όμορφα σημεία για την πρόταση γάμου. Θα σηκώσετε το νησί και θα μετακινηθείτε από τη μια πόλη στην άλλη – από τα Χανιά στο αρχαίο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο με τις υπέροχες παραλίες. Επιλέξτε εκ των προτέρων και σταματήστε στο πιο όμορφο σημείο της πόλης και κάντε πρόταση γάμου εκεί – δεν θα ξεχάσετε αυτή τη γραφική στιγμή!

Credit: Βασίλης Χατζιαλεξάνδρου

Το νησί της Σαντορίνης, που βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, δημιουργήθηκε από την έκρηξη και την καθίζηση ενός ηφαιστείου, το οποίο δημιούργησε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Χαιρόμαστε και μόνο που φανταζόμαστε τους υπέροχους γκρεμούς που κατεβαίνουν μέχρι τη θάλασσα και πάνω τους λευκά σπίτια με μπλε τρούλους. Ενώ περιηγείστε στο νησί θα φτάσετε στην ιδανική τοποθεσία για την πρόταση γάμου σας – στο Ημεροβίγλι, στην ταράτσα μιας εκκλησίας που έχει θέα σε όλη την περιοχή. Ο ήλιος δύει, οι τελευταίες του ακτίνες κρυφοκοιτάζουν στα βράχια του νησιού και εσείς γονατίζετε και δημιουργείτε την ξεχωριστή σας στιγμή μαζί.

Πρόσθετες υπηρεσίες που θα κάνουν την εκδήλωσή σας ιδιαίτερα μαγική: 

  • Ημερήσιες εκδρομές στο νησί της επιλογής σας
  • Μεταφορά με ιδιώτη οδηγό που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα!
  • Φωτογράφος – καταγράψτε τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας σας!
  • Σχεδιασμός και διακόσμηση
  • DJ

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Viber / Whatsapp: +306936733776

Δείτε επίσης

Marry Me – Κρήτη

Ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στη ζωή σας δεν μπορεί να είναι απλώς ένα ακόμη βράδυ και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε την πρόταση γάμου σας σε μια αξέχαστη εμπειρία στο νησί της Κρήτης!