enel

Ξενάγηση διάρκειας μισής μέρας στην Αθήνα (με όχημα)

Απολαύστε μια ξενάγηση στην πανέμορφη Αθήνα με διάρκεια μισή μέρα!

Η ιδιωτική σας περιήγηση ξεκινά με μια επίσκεψη στον λόφο της Ακρόπολης όπου βλέπετε τον Παρθενώνα, τον ναό στην κορυφή του ιερού βράχου αφιερωμένος στη θεά Αθηνά, τη θεά της σοφίας, τα Προπύλαια, την είσοδο στον ιερό βράχο, τον ναό της άπτερου νίκης που ήταν αφιερωμένο στη θεά Αθηνά-Νίκη, το Ερέχθειο, τον πιο ιερό και μυθικό από όλους τους ναούς της Αθήνας με τις περίφημες Καρυάτιδες (γυναικεία αγάλματα), το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού 5000 θέσεων που ήταν λαξευμένο στον βράχο και είναι ακόμα. χρησιμοποιήθηκε για μουσικά φεστιβάλ, το θέατρο του Διονύσου 13000 θέσεων όπου οι Αθηναίοι άκουγαν τα αθάνατα έργα του Σοφοκλή, του Αισχύλου, του Ευριπίδη και του Αριστοφάνη.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας επισκεπτόμενοι τον Ναό του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό Στάδιο (όπου έγιναν για πρώτη φορά Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη Αθήνα το 1896), τη Βουλή, τον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη και την αλλαγή της Φρουράς.

Στη συνέχεια οδηγούμε μέσω της οδού Πανεπιστημίου που συνδέει την Πλατεία Συντάγματος με την Πλατεία Κόνκορντ (Ομόνοια) – τη δεύτερη πιο σημαντική πλατεία της Αθήνας και βλέπουμε την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο και την Εθνική Βιβλιοθήκη και ακολουθεί μια διαδρομή μέχρι το Λυκαβηττό (το ψηλότερο σημείο του Αθήνα) όπου μπορείτε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της πόλης.

Η τελευταία μας επίσκεψη θα είναι είτε στο παλαιότερο σημείο της Αθήνας (τη συνοικία της Πλάκας), με κατάληξη στη Ρωμαϊκή Αγορά και στον Πύργο των Ανέμων ή στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μια περιήγηση στην Αθήνα δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς να επισκεφτείτε την οδό Ερμού, μια από τις κορυφαίες εμπορικές λεωφόρους του κόσμου που καταλήγει στο Μοναστηράκι (η Υπαίθρια Αγορά).

Τι περιλαμβάνεται:
 Αγγλόφωνος οδηγός
 Πολυτελές όχημα
 Υπηρεσία παραλαβής
 Εμφιαλωμένο φυσικό νερό
 Όλοι οι φόροι και τα τέλη

Τι δεν περιλαμβάνεται
 Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους (30€ πολλαπλό πάσο για Ακρόπολη, Ναό του Διός, Αθηναϊκή & Ρωμαϊκή Αγορά)
 Είσοδοι σε μουσεία (10€ για το Μουσείο της Ακρόπολης)
 Επαγγελματικός (με άδεια) οδηγός (μπορείτε να τον ζητήσετε στη διαδικασία κράτησης)
 Προσωπικά έξοδα
 Γεύματα (μεσημεριανό ή βραδινό)
 Άλλα ποτά
 Συμβουλές και φιλοδωρήματα (προαιρετικά)

Mini Van –> 220€

Διάρκεια έως 4 ώρες.

Επιπλέον ώρα: 35€ ανά ώρα

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Viber / Whatsapp: +306936733776

Δείτε επίσης

Ξενάγηση οινοποιείου και γευσιγνωσία κρασιού στη Σαντορίνη

Γευσιγνωσία κρασιού και επίσκεψη σε δύο οινοποιεία στην Σαντορίνη, διάρκειας 4 ωρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *