enel

Νέο τραγούδι: Alex Sid & Δήμητρα Γαλάνη – «Το Χελιδόνι»

Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη ερμηνεύει το τραγούδι «Το Χελιδόνι», που συνέθεσε ο Alex Sid για την ομώνυμη θεατρική παράσταση και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

O Alex Sid ντύνει μουσικά με αριστουργηματικό τρόπο την παράσταση και, μαζί με την ταλαντούχα στιχουργό Ουρανία Πατέλλη, με την οποία μας έχουν χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μας χαρίζουν ένα κομμάτι για την αυτογνωσία, την αποδοχή της απώλειας και το μεγαλείο της ένωσης δυο ανθρώπινων ψυχών, με την εξαίσια ερμηνεία της Δήμητρας Γαλάνη.

Το τραγούδι «Το Χελιδόνι» έχει γοητεύσει το κοινό της ομώνυμης θεατρικής παράστασης, η οποία «ανεβαίνει» στη σκηνή του θεάτρου «Μουσούρη» με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Δημήτρη Τσίκλη.

Δείτε το lyric video:

 

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έγραψε ιστορία στη Βόρεια Αμερική!

Η Αναστασία ολοκλήρωσε με εντυπωσιακή επιτυχία την πρώτη της solo περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό. Για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα, η νεότερη φωνή της νέας γενιάς ταξίδεψε σε εννέα πόλεις και πραγματοποίησε δέκα μοναδικές συναυλίες, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, συναίσθημα και ελληνικό πάθος.