enel

Νέο τραγούδι: Χάρις Σάββα – «Απουσίες»

Η Χάρις Σάββα τραγουδά τις «Απουσίες» και φέρνει στο σήμερα μία από τις μεγάλες επιτυχίες των ‘90s, με νέα ενορχήστρωση και μαζί μ’ ένα εντυπωσιακό music video.

Η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια ξεσηκώνει με το «Απουσίες», ένα hit που υπογράφουν ο Κώστας Μηλιωτάκης στη μουσική και η Σμαρούλα Μαραγκουδάκη στους στίχους και κυκλοφόρησε το 1998 με τη φωνή της Άντζυς Σαμίου. Τη νέα ενορχήστρωση και παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το «Απουσίες» συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό music video, γεμάτο πάθος κι ελπίδα, που «ζωντανεύει» την ιστορία μίας κοπέλας η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τις ανασφάλειές της και να ανακαλύψει τον αληθινό εαυτό της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz.

Αυτή την περίοδο η Χάρις Σάββα προετοιμάζεται για νέες live εμφανίσεις της, μετά από μία γεμάτη σεζόν στη διάρκεια της οποίας εμφανίστηκε σε δύο νυχτερινά στέκια της Θεσσαλονίκης, αρχικά δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη και την Λένα Ζευγαρά («Vogue Club») και στη συνέχεια δίπλα στον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Μακρόπουλο («Πύλη Αξιού»).

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Άννα Βίσση: η μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο!

Η Άννα Βίσση ανοίγει ακόμα πιο πολύ τη μουσική αγκαλιά της και τραγουδά για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μεταφέροντας εκεί τις δύο συναυλίες που θα έκανε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, οι οποίες έχουν γίνει sold out από πολύ νωρίς.