enel

Νέο τραγούδι: Στέλιος Ρόκκος – Βασίλης Καρράς – Μελίνα Ασλανίδου: «Πόση Μοναξιά»

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Βασίλης Καρράς και η Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν τις φωνές τους στο «Πόση Μοναξιά», ένα τραγούδι με έντονες κοινωνικές αναφορές και το μοναδικό τους πάθος! 

Οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του σπουδαία διαδρομή στην ελληνική μουσική, συμπράττουν σε μία δισκογραφική συνεργασία κορυφής, από εκείνες που σπάνια συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Το «Πόση Μοναξιά», σε μουσική Στέλιου Ρόκκου και στίχους Θάνου Παπανικολάου, κυκλοφορεί, από την Panik Platinum, μαζί με music video, από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Apon: έρχεται δυναμικά με νέο album κι εμφανίσεις

Ο Apon, ο super επιτυχημένος και viral τραγουδοποιός που «σφράγισε» το 2025 με τις σαρωτικές επιτυχίες του, ετοιμάζεται να χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές και τη φετινή χρονιά.