enel

Νέο τραγούδι: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – «Σ’ Ένα Τέταρτο»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεχίζει το ανοδικό και απολύτως δημιουργικό ταξίδι του στην δισκογραφία με το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’ ένα τέταρτο» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company! Μετά από δύο back to back ραδιοφωνικές επιτυχίες μέσα στην προηγούμενη χρονιά, ο Κωνσταντίνος ξεκινά το 2021 με ένα τραγούδι που φανερώνει τη μεγάλη του αγάπη για την ethnic-μεσογειακή μουσική, παντρεύοντας την με ελληνικά ηχοχρώματα και με δεδομένο πάντα το άψογο παραγωγικά αποτέλεσμα μας αποδεικνύει κάθε φορά ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ξεχωρίζει καλλιτεχνικά και αντέχει στο χρόνο.

Εντυπωσιακό είναι και το video για το «Σ’ ένα τέταρτο» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, γυρισμένο στην μαγευτική και… χειμωνιάτικη Νάξο που ταιριάζει απόλυτα με το μουσικό ύφος του τραγουδιού!

Η μουσική και οι στίχοι του «Σ’ ένα τέταρτο» ανήκουν στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

 

Δείτε επίσης

Η Ήβη Αδάμου ποζάρει με το αγγελάκι της Victoria’s Secret Rosie Huntington-Whiteley

Η Ήβη Αδάμου διανύει μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της επαγγελματικής της πορείας, με την ίδια μάλιστα να ενθουσιάζει το κοινό της με το Summer Tour 2025 το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, και το νέο της τραγούδι «Σαν το λουλούδι», που κυκλοφορεί από τη Golden Records και τη Minos EMI, A Universal Music Company, να έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα του κοινού.