enel

Νέο τραγούδι: Γωγώ Λιδάκη – «Αποδείξεις»

Η Γωγώ Λιδάκη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, φέρνει στο σήμερα την μεγάλη επιτυχία των 90’s «Αποδείξεις», που υπογράφουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη μουσική και ο Ηλίας Φιλίππου στους στίχους.

Το  «Αποδείξεις», είναι το δυναμικό τσιφτετέλι, το οποίο ξεχώρισε μέσα από το Live Medley  που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο YouTube και κέρδισε αμέσως την αγάπη του κόσμου. 

Η Γωγώ Λιδάκη, έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό  και το μέλλον σίγουρα της επιφυλάσσει πολλά, καθώς αναμένεται συνεργασία-έκπληξη για την επόμενη σεζόν με τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δίνει το βήμα στη νεαρή τραγουδίστρια να βρεθεί στο πλάι του και να ερμηνεύσει τα τραγούδια του, παλιές αλλά και νέες επιτυχίες!

Κυκλοφορεί από την Prime Music.

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Πέτρος Ιακωβίδης – «Φέρτε Την Πίσω»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Φέρτε Την Πίσω», που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει.