enel

Νέο τραγούδι: Βαγγέλης Κακουριώτης – «Πυρετός»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο πολυτάλαντος κι αγαπητός καλλιτέχνης, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Πυρετός», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Πυρετός» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος ο Βαγγέλης Κακουριώτης και έρχεται σε συνέχεια μίας άκρως δημιουργικής χρονιάς για εκείνον. Εκτός από τα δισκογραφικά βήματά του, έκανε επιτυχημένες live εμφανίσεις δίπλα στον Πάνο Κιάμο και την Κατερίνα Λιόλιου, καθώς και την Ιουλία Καλλιμάνη, ενώ πρωταγωνίστησε στις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές «Η Γη Της Ελιάς» και «Famagusta».

Το «Πυρετός» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music videο, που περιγράφει την υποσυνείδητη επιθυμία του έρωτα, που «κουβαλά» τους συλλογισμούς, τις αναμνήσεις και τις επιθυμίες. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Άννα Βίσση: η μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο!

Η Άννα Βίσση ανοίγει ακόμα πιο πολύ τη μουσική αγκαλιά της και τραγουδά για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μεταφέροντας εκεί τις δύο συναυλίες που θα έκανε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, οι οποίες έχουν γίνει sold out από πολύ νωρίς.