enel

Νέο τραγούδι: Βένια Καραγιαννίδου – «Για ‘Σένα Είναι Η Ζωή»

Η Βένια Καραγιαννίδου δηλώνει «Για ‘Σένα Είναι Η Ζωή» και χαρίζει ένα ανεβαστικό single, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις της, δίνει ρυθμό με ένα δυνατό τσιφτετέλι. Τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Κερμανίδης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το «Για ‘Σένα Είναι Η Ζωή» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, που γυρίστηκε σε ιππικό όμιλο και συνδυάζει τις fashion εικόνες με τη western αισθητική. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Danny Ntarlas. 

Με το «Για ‘Σένα Είναι Η Ζωή» η Βένια Καραγιαννίδου, μία από τις πιο ταλαντούχες λαϊκές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, συνεχίζει τα δισκογραφικά βήματά της, μετά τα «Γιατί Μπορώ», «Από Στόμα Σε Στόμα» και «Ποιον Τιμωρείς», κερδίζοντας, για ακόμα μία φορά, τις εντυπώσεις.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Άννα Βίσση: η μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο!

Η Άννα Βίσση ανοίγει ακόμα πιο πολύ τη μουσική αγκαλιά της και τραγουδά για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μεταφέροντας εκεί τις δύο συναυλίες που θα έκανε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, οι οποίες έχουν γίνει sold out από πολύ νωρίς.