enel

Νέο τραγούδι: Άρης Μακρής & Μαρία Κοσμάτου – «Καιρός Για Δύο»

«Καιρός Για Δύο»: το καινούργιο τραγούδι του Άρη Μακρή και της Μαρίας Κοσμάτου, σε μουσική Αντώνη Καρατζίκη και στίχους Μαρίας Αθήνη, είναι αφιερωμένο στην πρώτη αγάπη, εκείνη που μπορούσε να κάνει τον κόσμο να μοιάζει με γιορτή. 

«Καιρός για δύο
Μπήκε η αγάπη στο λιμάνι σαν το πλοίο…
»

Το τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από την θεατρική παράσταση «Σκρουτζ  – The Musical», είναι διαθέσιμο τώρα σε ζωντανή ηχογράφηση, που πραγματοποιήθηκε στα Sierra Studios, με τους πρωταγωνιστές και την Athens Recording Orchestra .

Το «Καιρός Για Δύο», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνοδεύεται από music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χρυσίδη.

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έγραψε ιστορία στη Βόρεια Αμερική!

Η Αναστασία ολοκλήρωσε με εντυπωσιακή επιτυχία την πρώτη της solo περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό. Για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα, η νεότερη φωνή της νέας γενιάς ταξίδεψε σε εννέα πόλεις και πραγματοποίησε δέκα μοναδικές συναυλίες, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, συναίσθημα και ελληνικό πάθος.