enel

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Με «Το Διαζύγιο», η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού» συνεχίζει την προσωπική της παράδοση με αυθεντικά λαϊκά τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, αλλά και το προσωπικό της ρεκόρ, καθώς έχει ερμηνεύσει περισσότερα από 200 ζεϊμπέκικα στην πλούσια δισκογραφική της διαδρομή.

Τη μουσική στο «Διαζύγιο» υπογράφει ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, με τον οποίο η Άντζελα Δημητρίου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν δισκογραφικά και επί σκηνής και τους στίχους ο Βασίλης Καπερνάρος.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Ο Πειραιάς χορεύει στους δρόμους: το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι της Ελλάδας επέστρεψε!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Πειραιάς επιστρέφει στο προσκήνιο με μία από τις πιο αγαπημένες και πολυσύχναστες παραδόσεις της νυχτερινής ζωής της πόλης: το μεγάλο street party του Aristotle Piraeus σε συνεργασία με το Barrique Port.