enel

Μεσοβδόμαδες αποδράσεις: ανακαλύψτε τα κορυφαία σημεία της Αθήνας από Κυριακή έως Πέμπτη

Ποιος είπε ότι τα Σαββατοκύριακα είναι η μόνη ώρα για διασκέδαση; Η Αθήνα προσφέρει μια ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας μεσοβδόμαδα, από πολυσύχναστες ταβέρνες μέχρι πολυτελή κλαμπ.

Τα Σαββατοκύριακα δεν είναι η μόνη στιγμή για ενθουσιασμό – στην Αθήνα σας περιμένει μια σειρά από αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας! Είτε απολαμβάνετε παραδοσιακές ταβέρνες με ζωντανή μουσική και σπάσιμο πιάτων είτε προτιμάτε την ατμόσφαιρα των κομψών, μοντέρνων κλαμπ, υπάρχει κάτι για όλους. Αυτοί οι χώροι λειτουργούν από Κυριακή έως Πέμπτη, προσφέροντας την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να απολαύσετε το πλήρες μεγαλείο της ελληνικής φιλοξενίας. Από λαμπερά κλαμπ μέχρι φιλόξενες ταβέρνες, κάθε χώρος υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα σας αφήσει να χαμογελάτε μέχρι το σπίτι.

Ταβέρνα Στου Θωμά
Η Ταβέρνα Στο Θωμά είναι η επιτομή της ελληνικής φιλοξενίας. Εκτός από τη ζωντανή μουσική και τη ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα, αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το μέρος είναι η ευκαιρία να σπάσετε πιάτα ως μέρος της γιορτής! Η ταβέρνα είναι ανοιχτή Τετάρτη και Κυριακή μεσημέρι, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για μια μεσημεριανή έξοδο με παραδοσιακή και γιορτινή πινελιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Zuka
Το Zuka είναι το ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν τη διασκέδαση υψηλής ενέργειας στην καρδιά της Αθήνας. Με έναν συνδυασμό ζωντανής μουσικής, DJs και φανταστικού φαγητού, το Zuka προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία μεσοβδόμαδα γεμάτη ενέργεια. Τα vibes είναι πάντα υψηλά, με το πλήθος να χορεύει στους ρυθμούς μέχρι τη νύχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Βύρωνος Πολιτεία
Αυτή η γνωστή ταβέρνα βρίσκεται στη γοητευτική γειτονιά του Βύρωνα και προσφέρει ζωντανές παραστάσεις και μια πραγματικά αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα. Ιδανικό για όποιον θέλει να απολαύσει παραδοσιακή μουσική και κλασικά πιάτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Βύρωνος Πολιτεία συνδυάζει όμορφα το παλιό με το νέο σε ένα γαλήνιο αλλά ζωντανό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Kotili
Μια από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της Αθήνας, το Kotili προσφέρει ένα συνδυασμό παράδοσης και νεωτερικότητας. Οι ζωντανές παραστάσεις, το εξαιρετικό φαγητό και η ζεστή ατμόσφαιρα το καθιστούν κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη έξοδο μεσοβδόμαδα. Είναι το μέρος όπου μπορείτε να νιώσετε το αληθινό πνεύμα της Ελλάδας με μια σύγχρονη ανατροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Εν Μοσχάτω
Στο Εν Μοσχάτω, θα βρείτε μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα που προσφέρει ζωντανή μουσική με σπιτική ατμόσφαιρα και νόστιμο φαγητό. Είναι το τέλειο μέρος για μια απόδραση μεσοβδόμαδα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματική ελληνική βραδιά με τους μαγευτικούς ήχους της τοπικής μουσικής και τις γεύσεις της αυθεντικής κουζίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Nalu
Δίπλα στην παραλία της Αθήνας, το Nalu είναι ένα κομψό μπαρ-εστιατόριο που είναι ιδανικό για μια πολυτελή απόδραση μεσοβδόμαδα. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, μοναδικά κοκτέιλ και κορυφαία πιάτα, είναι το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική ή κοινωνική συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Χαλαρώστε και χαλαρώστε με τη γαλήνια ατμόσφαιρα και το πλούσιο μενού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Yton The Music Show
Πρόκειται για το διάσημο κλαμπ του Έλληνα σταρ Νίκου Βέρτη, όπου η διασκέδαση συναντά την πολυτέλεια. Το Yton προσφέρει κορυφαίες μουσικές παραστάσεις με κορυφαίους καλλιτέχνες και ερμηνείες που θα συναρπάσουν κάθε Έλληνα λάτρη της μουσικής. Με τη λαμπερή του διακόσμηση, αυτό είναι απαραίτητο για όποιον αναζητά μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία μεσοβδόμαδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Αγιονέρι
Το Αγιονέρι βρίσκεται στα προάστια της Αθήνας, είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα που προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία με ζωντανή μουσική και σπιτικό φαγητό. Αυτό είναι το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα εξοχικού στιλ στα μέσα της εβδομάδας, με εκπληκτική θέα και φιλική ατμόσφαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ για Πανόρμου, εδώ για Πειραιά και εδώ για Περιστέρι.

Είτε αναζητάτε μια ρομαντική παραθαλάσσια βραδιά είτε μια παραδοσιακή ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική, αυτοί οι χώροι μεσοβδόμαδα υπόσχονται αξέχαστες εμπειρίες που θα προσθέσουν ενθουσιασμό στις καθημερινές σας.

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Viber / Whatsapp: +306936733776

Δείτε επίσης

Η Πάολα ξεκινάει τη χειμερινή σεζόν στο THEAMA

Η Πάολα και ο Χρήστος Μενιδιάτης υπόσχονται να ζεστάνουν τα χειμωνιάτικα βράδια της Αθήνας με live εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *