enel

Η Πάολα ξεκινάει τη χειμερινή σεζόν στο THEAMA

Η Πάολα και ο Χρήστος Μενιδιάτης υπόσχονται να ζεστάνουν τα χειμωνιάτικα βράδια της Αθήνας με live εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Η Πάολα, μία από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας, ανοίγει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο club Θέαμα στην Αθήνα και φέρνει μαζί της ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και συναίσθημα κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί της, στη σκηνή, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης. Kαι οι δυο τους υπόσχονται να ζεστάνουν τα κρύα βράδια της Αθήνας με αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις.

Το THEAMA εντάσσεται σε μια νέα τάση που αποκτά δυναμική στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια – την άνοδο των μικρών και πιο οικείων σκηνών. Όλο και περισσότεροι χώροι, με χωρητικότητα περίπου 300-500 ατόμων, ανοίγουν και φιλοξενούν τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας, όχι σε μεγάλες σκηνές, αλλά σε πιο προσωπικούς χώρους. Αυτή η αλλαγή αποτελεί μια ενδιαφέρουσα στροφή από τις μεγάλες σκηνές και τα τεράστια κλαμπ που γνωρίσαμε στο παρελθόν. Παρά το μικρό μέγεθος, η ατμόσφαιρα σε αυτά τα μέρη είναι μοναδική, προσφέροντας μια πιο κοντινή και προσωπική εμπειρία με τους καλλιτέχνες.

Το concept αυτό ξεκίνησε με την Άννα Βίσση, που πρώτη πρωτοστάτησε με εμφανίσεις σε μικρό κλαμπ. Στη συνέχεια, ακολούθησαν καλλιτέχνες όπως η Πέγκυ Ζήνα στο BARAONDA και ο Γιάννης Πλούταρχος, που μετέφερε τις εμφανίσεις του στο Άνοδος. Η Νατάσα Θεοδωρίδου επίσης επέλεξε την Ακτή Πειραιώς, το οποίο, αν και λίγο μεγαλύτερο, δεν ανήκει στις τεράστιες σκηνές που είχαμε συνηθίσει.

Η μείωση του μεγέθους των σκηνών δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη μείωση στις τιμές – μάλιστα, οι τιμές ενδέχεται να είναι ακόμη υψηλότερες, καθώς οι χώροι πρέπει να καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας τους. Ωστόσο, η εμπειρία που προσφέρεται είναι πολύ πιο οικεία, με πιο κοντινή αλληλεπίδραση με τους καλλιτέχνες και την ευκαιρία να απολαύσεις τη μουσική σε έναν πιο προσωπικό και ζεστό χώρο.

Οι εμφανίσεις της Πάολας και του Χρήστου Μενιδιάτη θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και αναμφίβολα θα αποτελέσουν έναν από τους κύριους πόλους έλξης για τις νυχτερινές εξόδους του χειμώνα του 2024. Οι μικρές και οικείες σκηνές προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανές εμφανίσεις σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα – ένα συνδυασμό παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με μια ατμόσφαιρα διασκέδασης και συγκίνησης.

Info:
THEAMA, Σίνα 7, Μαρούσι, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Viber / Whatsapp: +306936733776

Instagram: https://www.instagram.com/theamaathens/

Για κρατήσεις online πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Η Ήβη Αδάμου ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο VOGLUB Αθήνας!

Η πιο καυτή συνεργασία του χειμώνα: Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου κατακτούν τις Παρασκευές και τα Σάββατα στο VOGLUB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *