enel

Γιώργος Σαμπάνης: συναρπαστική συναυλία με εκπλήξεις στην Αθήνα

Ο Γιώργος Σαμπάνης λέει στο κοινό «Νιώσε Ό,τι Νιώθω» και έρχεται για μία συναρπαστική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Η αλλαγή ημερομηνίας αποφασίστηκε καθώς στην απεργία, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συμμετέχει και το σωματείο των μουσικών, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Όσοι επιθυμούν επιστροφή χρημάτων μπορούν να την αιτηθούν από σήμερα (26 Σεπτεμβρίου) έως και τις 5 Οκτωβρίου μέσω του live chat του more.com ή στο [email protected].

Με τη μεγάλη συναυλία στην Αθήνα κορυφώνεται η φετινή επιτυχημένη περιοδεία του Γιώργου Σαμπάνη, «Νιώσε Ό,τι Νιώθω tour». Ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και συνθέτης της γενιάς του θα χαρίσει στο κοινό ένα συναρπαστικό μουσικό βράδυ με τις αμέτρητες και διαχρονικές επιτυχίες του, το χαρακτηριστικό ερμηνευτικό πάθος του, την «εκρηκτική» ενέργειά του, αλλά και εκπλήξεις

Μαζί του η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη.

Εισιτήρια:
στο more.com
https://www.more.com/gr-el/tickets/music/giorgos-sampanis-niose-oti-niotho
και στα καταστήματα Public

Δείτε επίσης

Μάνος Χατζιδάκις | Ο Μεγάλος Ερωτικός – Δεκαπέντε Εσπερινοί

Ο Μεγάλος Ερωτικός και οι Δεκαπέντε Εσπερινοί, δύο από τα εμβληματικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι, παρουσιάζονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, λίγους μήνες μετά τη sold out παρουσίασή τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.