Χριστίνα Σάλτη – Live Medley

Η Χριστίνα Σάλτη παρουσιάζει ένα μοναδικό live medley και φέρνει στο σήμερα 5 μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες σε σύνθεση του Κώστα Μηλιωτάκη!

Η αρχή γίνεται με το «Παράλληλη Αγάπη», ένα τραγούδι που η Χριστίνα Σάλτη έκανε ξανά no1 επιτυχία 24 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Μεταξύ άλλων, το «Παράλληλη Αγάπη», σε στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, έγινε χρυσό σε digital streams και no1 στις γενικές τάσεις του YouTube όπου μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια views σε σχεδόν 2 μήνες, ενώ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και δεν λείπει από κανένα DJ set.

Με την εξαιρετική φωνή της, η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει άλλα τέσσερα ξεχωριστά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στις αρχές του 2000.

Πρόκειται για τα «Έκανα Τη Νύχτα Μέρα» (στίχοι Δημήτρης Πάτσιος – πρώτη εκτέλεση Γιώργος Τσαλίκης), «Αν Φύγεις» (στίχοι Πάνος Φαλάρας – πρώτη εκτέλεση Νίκος Βέρτης), «Μου Φτάνει Να ‘Χω Εσένα» (στίχοι Δημήτρης Τσάφας – πρώτη εκτέλεση Γιώργος Γιαννιάς) και «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» (στίχοι Πάνος Φαλάρας – πρώτη εκτέλεση Αγγελική Ηλιάδη).

Το live medley συνοδεύεται από video, με τη Χριστίνα Σάλτη στο στούντιο ηχογράφησης, να ερμηνεύει τα 5 τραγούδια μοναδικά και να μας κάνει να τα αγαπήσουμε ξανά!

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.