Πάολα: Μια ανατρεπτική βραδιά γεμάτη επιτυχίες στο Mega

Μία μοναδική βραδιά γεμάτη αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό χάρισε η Πάολα μέσα από την εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ του Σαββάτου, 05 Δεκεμβρίου.

Η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και τον δυναμισμό της, ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και καθήλωσε με τις επιτυχίες της και τις ερμηνείες της.

Με το μοναδικό και «εκρηκτικό» της τρόπο, η Πάολα χάρισε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα που περιελάμβανε προσωπικά της no1 hits, όπως το «Αμετανότητη» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Platinum και τα «Θυμός» και «Λύκαινα», τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο, όπως τα «Μαμά Γερνάω» και «Ήλιε Μου Σε Παρακαλώ», καθώς και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, όπως τα «Μία Είναι Η Ουσία» και «Σάλα Σάλα».

Στο πλευρό της βρέθηκαν και εκλεκτοί καλεσμένοι: ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, με το πηγαίο ταλέντο και τη μακρά του πορεία στο λαϊκό στερέωμα, η Χριστίνα Μαραγκόζη με τις κλασικές ερμηνείες της, αλλά και οι σπουδαίοι Στάθης Νικολαΐδης και Μανώλης Κονταρός, που ένωσαν τις φωνές τους με την Πάολα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στον Πόντο και την Κρήτη, για να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στη μουσική παράδοση.

Μπορείτε να δείτε βίντεο από την εκπομπή εδώ:

https://www.instagram.com/p/CIbWNVaFEQy/

https://www.instagram.com/p/CIbrjaKFixa/?igshi

https://www.instagram.com/p/CIbVLVZFYLS/

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη