Ο Χρήστος Σαντικάι επιστρέφει ανανεωμένος

Ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένος, δυναμικός και απόλυτα δημιουργικός, καθώς ετοιμάζει νέο τραγούδι και εμφανίσεις σε δύο νυχτερινά μαγαζιά.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός, που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα προσωπικά του singles, αλλά και τις δεκάδες επιτυχίες που έχει γράψει για μερικούς από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Σαντικάι θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σύντομα, δίνοντας συνέχεια στην προσωπική του δισκογραφία μετά τα «Ένα Τηλέφωνο», «Τα Παλιόπαιδα» και «Να Με Προσέχεις».

Από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, ο Χρήστος Σαντικάι ανεβαίνει ξανά στο stage του «Nalu» της Αθήνας, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις που έγιναν πόλος έλξης το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, στα τέλη του μήνα θα κάνει πρεμιέρα στο «Area Music Hall», στην Πάτρα, με την Αποστολία Ζώη. Μαζί τους θα είναι ο iLLEOo και η Kianna.

Δείτε επίσης

Κώστας Καραφώτης – «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη – 2023 Version by Nikos Halkousis»

Ο Κώστας Καραφώτης δίνει μια νέα φρεσκάδα με την αυθεντική λαϊκή χροιά του στους στίχους της Πόπης Πασβάντη ενώ ο μοναδικός DJ Nikos Halkousis υπογράφει την παραγωγή, στη μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *