enel

Νατάσα Θεοδωρίδου & Αναστασία: Summer Τour 2024

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές.

Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η Αναστασία μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της.
Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»…
Πρεμιέρα 12 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία παρέχει δωρεάν είσοδο σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ – κατόχους κάρτας αναπηρίας).

Πρόγραμμα περιοδείας
__
• 12/6 Aθήνα Κατράκειο Θέατρο
• 20/6 Λάρισα, AEL FC Αrena
• 7/7 Ιωαννινα, Θεατρο EHM Φροντζου
• 11/7 Ηράκλειο, Παγκρήτειο Στάδιο
• 17/7 Πάτρα, Γήπεδο Παναχαικής
• 21/7 Χαλκιδική, Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
• 23/7 Καβάλα, Στάδιο Ανθή Καραγιάννη
• 31/7 Κατερίνη, Γήπεδο Πιερικού Α ΔΑΚ
• 28/8 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Δείτε επίσης

Λευτέρης Πανταζής – Άντζελα Δημητρίου: μαζί στην «Αθηναία»

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου, δύο μοναδικοί καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική και παραμένουν στην πρώτη γραμμή, συναντιούνται ξανά επί σκηνής, στην «Αθηναία», από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.