Νίκος Απέργης “Unplugged”

O Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με τις δυνατές ερμηνείες και τις αμέτρητες sold out live εμφανίσεις, παρουσιάζει ένα δυνατό unplugged, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum! Με το μοναδικό του τρόπο και το ξεχωριστό του πάθος, ο Νίκος Απέργης ερμηνεύει μερικές από τις προσωπικές του επιτυχίες και άλλα αγαπημένα τραγούδια, όπως αυτά παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ραδιοφωνικής εκπομπής «Νύχτα Στο Ρυθμό», που «μάγεψε» τους ακροατές.

Το «Νίκος Απέργης Unplugged» περιλαμβάνει επιτυχημένα κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του, τα «Άρρωστη Κατάσταση»«Ίσως»«Εγώ Ο Δυνατός»«Κομμάτι Της Ζωής Μου» και «Μια Κυριακή», που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια YouTube views, καθώς και δύο μοναδικά τραγούδια που «απογειώνει» με την ερμηνεία του, τα «Στης Πικροδάφνης Τον Ανθό» και «Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)».

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!