Νίκος Απέργης & Μαλού: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Cabaret»

Ο Νίκος Απέργης επέστρεψε στη σκηνή του «Cabaret», έχοντας στο πλευρό του τη Μαλού

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και εκτόξευσαν στα ύψη τη διασκέδαση με το πρόγραμμά τους, το οποίο ήταν άκρως ανεβαστικό.

Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού ερμήνευσαν για πρώτη φορά live στη σκηνή του «Cabaret» το ντουέτο τους με τίτλο «Πόσο Πόσο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και ήδη φιγουράρει στην 8η θέση των trends.

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές και ραδιοφωνικές επιτυχίες παρέσυρε το κοινό με τα τραγούδια του και χάρισε για άλλη μια φορά ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Η Μαλού πιο έτοιμη από ποτέ, ήρθε να μας παρασύρει με τις τεράστιες επιτυχίες της, αλλά και την ανεπανάληπτη σκηνική της παρουσία, με ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα.

Ο Άρις Πετράκης, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του και την on stage εμφάνιση του.

Ο McDaddy, ο τράπερ με ξεχωριστό στυλ μουσικής, ξεσήκωσε το κοινό με το «Νησί».
Συμμετέχει η Markirra.

Κάθε Σάββατο από τις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο «Cabaret».

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Θέατρο Λυκαβηττού

Σε μια συγκινητική εμφάνιση, γεμάτη νοσταλγία, η σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού γέμισε ξανά - μετά από πολλά χρόνια - με τις μουσικές και τους στίχους των Πυξ Λαξ να κατακλύζουν τις καρδιές των θεατών