Νέο τραγούδι: Victor Vernicos – «The 968 Paradox»

Ο Victor Vernicos, ο 16χρονος πολυτάλαντος καλλιτέχνης που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, «The 968 Paradox».

Το «The 968 Paradox», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από lyric video, είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι, που αντιπροσωπεύει την παράδοξη φύση της θετικότητας και της αρνητικότητας και το πώς προκαλούν και συμπληρώνουν η μία την άλλη στην ισορροπία της ζωής.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι ευρηματικός. Προέρχεται από τον αριθμό «666», που κατά πολλούς θεωρείται ως ο αριθμός του υπέρτατου κακού και τον αντίθετό του αριθμό, «999»,  που θεωρείται ως ο αριθμός του καλού και των αγγέλων. Όταν επικαλύπτονται αυτοί οι δύο αριθμοί, δημιουργούν το 8, τον αριθμό που συμβολίζει το άπειρο και είναι σεβαστός από πολλούς πολιτισμούς παγκοσμίως. Ο Victor σκέφτηκε αυτή την ιδέα καθώς προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο για να εκφράσει μια εμπειρία που είχε μέσω της μουσικής και της στιχουργικής.

Ο ίδιος ο Victor έγραψε τη μουσική και στους στίχους του «The 968 Paradox» και έκανε την παραγωγή και την μίξη. Το master έγινε από τον Yianni Anastos Prastacos, έναν Ελληνοαμερικανό mixing and mastering engineer από το Λος Άντζελες.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!