Νέο τραγούδι: Seven of Hearts – «Untamed»

Οι Seven of Hearts μας αποκαλύπτουν τον ατμοσφαιρικό Art-pop κόσμο τους μέσα από το ντεμπούτο τους single «Untamed» και μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στο ατίθασο μουσικό τους συμπάν!

Οι μελωδίες των Seven of Hearts κινούνται αβίαστα μέσα στον χρόνο της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας με επιρροές τόσο από παλαιοτέρα όσο και νεότερα κινήματα. Στο «Untamed» συνθέτουν συνδυάζοντας synths, ηλεκτρονικά  beats με «πειραγμένα» guitar riffs και γεμάτη πάθος ερμηνεία, ένα περιπετειώδες μουσικό τοπίο που σίγουρα θα σας ταξιδέψει! Τα παραπάνω συμπληρώνει με πολύ όμορφο τρόπο η εξιστόρηση και η θεματολογία με την οποία καταπιάνονται.

Σημαντικό στοιχείο στην παρουσίαση της μουσικής τους αποτελεί η αρμονική και ζωτική συνύπαρξη της εικόνας, με το πρώτο τους μουσικό video να εξελίσσεται σουρεαλιστικά μεταξύ των στοιχείων της φωτιάς και του νερού… αναζητώντας τη διαφυγή στην αγάπη.

Το «Untamed» των Seven of Hearts έρχεται για να τιθασεύσει τις αισθήσεις μας και να μας εισαγάγει στον πρωτότυπο ηχοτόπιο τους, που είναι δομημένο από υπέροχες ατμοσφαιρικές Art-pop μελωδίες… απολαύστε το!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.