Νέο τραγούδι: Michail Sicas – «Σημάδια»

Ο Michail Sicas έρχεται να αφήσει το δικό του μοναδικό μουσικό αποτύπωμα με το single και video «Σημάδια», μια ιδιαίτερη ηλεκτρονική μπαλάντα με έντονα μουσικά στοιχεία από την Ανατολή, που σιγουρά θα αγγίξει την ψυχή σας!

Σε αυτό το νέο του εγχείρημα, ο ευρηματικός μουσικοσυνθέτης συμπράττει για ακόμα μια φορά στιχουργικά με τον Σταμάτη Γκίκα. Μέσα από αυτή τη δημιουργική τους συνάντηση μας λένε πως πρέπει να έχουμε το βλέμμα μας πάντα ανοιχτό, ώστε να διακρίνουμε τα σημάδια που καθορίζουν το μέλλον μας, για να αποκοπούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από δυσάρεστες καταστάσεις και να προχωρήσουμε στη ζωή.

Το «Σημάδια» αποτελεί ένα εξαιρετικό συνθετικό κράμα, που συνδυάζει την σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική με την ethnic κουλτούρα και συνοδεύεται από ένα εξαιρετικής αισθητικής video clip που την σκηνοθεσία υπογράφει ο Thodoris Popeskou.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο EP του Michail Sicas που ετοιμάζει αυτή την περίοδο και έρχεται με διάθεση να μας οδηγήσει σε ένα μουσικό ταξίδι που οι μελωδίες του θα κατευνάσουν όλα αυτά που μας βαραίνουν!

Δείτε το music video:

Λίγα λόγια για τον Michail Sicas
Ηθοποιός και τραγουδιστής – τραγουδοποιός, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελβετία. Εργάστηκε στο θέατρο τις δεκαετίες του ’90 και του 2000. Η πρώτη του μουσική σύνθεση κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στα αγγλικά, το δε πρώτο αγγλικό άλμπουμ του το 2007 (Trip Hop, Electronica, World-Music). Πρώτη ελληνική κυκλοφορία το 2017 (άλμπουμ «Σε αρχαίο νερό»), ένα songbook του Klaus Hoffmann μεταφρασμένο στα ελληνικά. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα follow up EP με νέα δικά του τραγούδια, συνεργαζόμενος ξανά με τον Σταμάτη Γκίκα στους στίχους.

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.