Νέο τραγούδι: Lil Koni – «Haraso»

Ο Lil Koni,  ένας από τους πιο ξεχωριστούς και τάχιστα ανερχόμενους καλλιτέχνες, παρουσιάζει το νέο του single, «Haraso», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Συνεχίζοντας την δισκογραφική του πορεία, ο Lil Koni κυκλοφορεί ακόμα ένα «φρέσκο» τραγούδι, πιστό στην ξεχωριστή μουσική ταυτότητα που έχει ο ίδιος ως καλλιτέχνης. Το «Haraso» υπογράφει ο ίδιος, ενώ την παραγωγή έκαναν οι ταλαντούχοι παραγωγοί Whiteshadow και Echo.

Το «Haraso», που συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Manos Makrakis, αποτελεί προπομπό από το ΕP που ετοιμάζει ο Lil Koni, το οποίο θα έχει τίτλο «Highland» και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα. Μάλιστα, αυτή θα είναι η νέα δισκογραφική δουλειά του Lil Koni, μετά το album «Antistress» και τη συνεργασία – έκπληξη με τον Tranno, «Tentacion».

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!