Νέο τραγούδι: Light – «Εσύ»

Ο Light, ο πιο επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/ trap σκηνής, παρουσιάζει το νέο του hit με τίτλο «Εσύ», μέσα από ένα music video – υπερπαραγωγή που γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη.

Με το «Εσύ», μουσική και στίχους του ίδιου, ο Light συνεχίζει να μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες, που γίνονται διαμαντένιες και πολυπλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις και εκτοξεύονται στο no1 των trends του YouTube, μετρώντας εκατομμύρια views.

Το «Εσύ», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music, έγινε αμέσως viral στο TikTok κι έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα, συναρπάζει και με εικόνα, μέσα από το εντυπωσιακό music video, που γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals και, σίγουρα, θα βρεθεί στην κορυφή του YouTube, όπως κάνει κάθε φορά ο Light.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!