Νέο τραγούδι: Les Au Revoir – «Γιατί Φοβάσαι (From Souvenirs to Souvenirs)»

Οι Les Au Revoir παρουσιάζουν το νέο τους single, μια ξεχωριστή διασκευή στη διαχρονική σύνθεση του τραγουδιού «Γιατί Φοβάσαι (From Souvenirs To Souvenirs)», που αγαπήσαμε από τη μοναδική φωνή της Μαρινέλλας και πρωτογνωρίσαμε στην original αγγλική του version από τον αξεπέραστο Ντέμη Ρούσσο.

Το δημοφιλές συγκρότημα, με το μουσικό χάρισμα να αναπλάθει πρωτότυπες μελωδίες με ξεχωριστό τρόπο, σ’ αυτή την νέα του δημιουργία μας παρουσιάζει ένα ηχητικό αποτέλεσμα με σεβασμό στην αρχική σύνθεση, πλούσιο σε ηχοχρώματα, γεμάτο ζωντάνια και ανοιξιάτικη αύρα, που σε παρασύρει στον ρυθμό του.

Το «Γιατί Φοβάσαι (From Souvenirs To Souvenirs)» συνοδεύεται από ένα άκρως ανοιξιάτικο βίντεο σε μια ιστορία επιλογών που κυριαρχεί ο ρομαντισμός, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Νταή (One Frame).

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν με την κοσμοπολίτικη αύρα τους διασκευάζοντας την κλασσική σύνθεση «Γιατί Φοβάσαι (From Souvenirs To Souvenirs)», κερδίζοντας με την ζωντάνια τους για ακόμα μια φορά την καρδιά μας, αλλά και την αγάπη ακροατών και ραδιοφώνων!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.