Νέο τραγούδι: Konnie Metaxa & Tasos Xiarcho – «Aye Aye»

H Konnie Metaxa και ο Tasos Xiarcho παρουσιάζουν ακόμα ένα δυναμικό hit single, με τίτλο «Aye Aye», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records! Αφού μας κέρασαν «Μόνο Πάγο», σαρώνοντας με πάνω από 5 εκατομμύρια YouTube views και κάναμε μαζί τους «Μαύρα Χριστούγεννα», οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε… «Aye Aye», σε μουσική Admir Beats και ελληνικούς στίχους από τον Taso Xiarcho.

Το «Aye Aye», που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό και έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από ένα εντυπωσιακό act στον τελικό του «Just The 2 Of Us», νικητές του οποίου στέφθηκαν πέρυσι η Konnie Metaxa και ο Tasos Xiarcho, συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που σκηνοθέτησε ο  Πέτρος Νικολίνταης.

Απολαύστε το εδώ:

 

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη