enel

Νέο τραγούδι: Klavdia – «Χαράματα»

Η Klavdia μας ξεσηκώνει ως τα… «Χαράματα», με το νέο της single και music video κυκλοφορεί από την Panik Records και την Arcade Music.

Η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη σαγηνευτική φωνή, που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, παρουσιάζει ένα ακόμα ιδιαίτερο pop anthem.

Το «Χαράματα», σε μουσική και στίχους των Arcade, είναι ένα μοντέρνο και γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια hit, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό και γεμάτο μοναδικά vibes music video, που σκηνοθέτησε ο George Benioudakis.

Κάνοντας το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το «Lonely Heart» πριν από σχεδόν έξι μήνες, η 20χρονη artist γοήτευσε αμέσως το κοινό και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, με τραγούδι να γίνεται no1 στο discovery Shazam, να μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο YouTube views και να «σαρώνει» και στο TikTok.

Παράλληλα, η Klavdia, που είναι στους φιναλίστ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, εντυπωσιάζει και με τις εμφανίσεις της. Μεταξύ άλλων, γοήτευσε με τα εντυπωσιακά acts της στα Mad Video Music Awards μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ, στο MadWalk και στο Summer Nostos Festival με τον Good Job Nicky.

Δείτε το music video:

 

powered by Polaroid #PolaroidEyewear

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».