Νέο τραγούδι: ENORASIS – «Φεγγάρι Απαγορευμένο»

Το αγαπημένο συγκρότημα των ENORASIS επιστρέφει δυναμικά για να μας παρουσιάσει το νέο του summer hit «Φεγγάρι Απαγορευμένο» και να μας οδηγήσει με τον ρυθμό του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο έρωτας μπορεί να νικήσει κάθε εμπόδιο.

Διανύοντας την πιο δημιουργική στιγμή της μέχρις τώρα πορείας τους, η μουσική  παρέα των ENORASIS συναντάει στο στούντιο την επιτυχημένη ομάδα των ARCADE, για να δημιουργήσουν όλοι μαζί μια σύνθεση που αποπνέει πρωτοτυπία, ρυθμό και φρεσκάδα. Η κρυστάλλινη παραγωγή συμπληρώνεται από περίτεχνη ενορχήστρωση και οι υπέροχοι στίχοι του τραγουδιού με την εξαιρετική ερμηνεία, οδηγούν σε ένα ξεχωριστό μελωδικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Το μουσικό βίντεο από το «Φεγγάρι Απαγορευμένο» με την πλοκή του θέλει να φωτίσει ένα σύγχρονο κοινωνικό θέμα, της ενδοοικογενειακής βίας, που μας απασχολεί έντονα τα τελευταία χρονιά και να εκφράσει την πίστη πως η δύναμη της μουσικής, της αγάπης και της αλληλεγγύης, μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Την άψογη κινηματογραφική σκηνοθεσία υπογράφει ο Mike Marzz.

Οι ENORASIS έρχονται με περίσσια φόρα και, με όχημα το «Φεγγάρι Απαγορευμένο», μας παρασέρνουν σε ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, αγάπη και ρυθμό… Ακολουθήστε το μουσικό ταξίδι τους και ζήστε το με την ένταση δυνατά!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!