Νέο τραγούδι: ENORASIS – «Η Αλήθεια Μου»

Ο ξεχωριστός μουσικός κόσμος των ENORASIS μας φανερώνεται ξανά μέσα από το νέο τους τραγούδι «Η Αλήθεια Μου», μια γλυκόπικρη δυναμική μπαλάντα, που εκφράζει μέσα από τις νότες και τους στίχους του τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του έρωτα.

Στο τέταρτο κατά σειρά single τους, οι ENORASIS, πιο ώριμοι συνθετικά από ποτέ, μας παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπό τους, που αναζητά τα αληθινά συναισθήματα της αγάπης, μέσα από πράξεις και όχι μόνο λόγια. Μελωδικοί όσο ποτέ, οι ENORASIS, σε μια παραγωγή κρυστάλλινη, πλούσια σε αρμονία και γήινα ηχοχρώματα, πετυχαίνουν ένα μαγικό ηχητικό αποτέλεσμα, που οδηγεί τον ακροατή στο να κλείσει τα ματιά και μέσα από την «Η Αλήθεια Μου» να βρει τη δική του.

Το τραγούδι ντύνεται πανέμορφα με εικόνες και ευφάνταστες χορογραφίες, που σκοπό έχουν μέσα από μια σουρεαλιστική προσέγγιση να περιγράψουν τις καθημερινές «μάχες» σε μια σχέση και τον πόνο της απουσίας. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι THE MADLIONS. Οι ENORASIS, με το «Η Αλήθεια Μου» μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στα δικά τους μουσικά «βήματα», όπου μέσα από αυτά θα βρούμε τη δική μας αλήθεια στον έρωτα!

Παράλληλα, αυτή την περίοδο οι ENORASIS ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στο «Mezzo Athens Party Stage», δίπλα στον Ηλία Βρεττό και την Demy, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη