Νέο τραγούδι: Bliss – «Δεν Θα Περιμένω»

Οι Bliss ένα από τα πιο δραστήρια συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, δεν μπορούν να περιμένουν να έρθει το καλοκαίρι και μας παρουσιάζουν το νέο τους digital single «Δεν Θα Περιμένω».

Με τη χορευτική τους διάθεση θέλουν να μας οδηγήσουν πιο σύντομα και με τον πιο όμορφο τρόπο στο φετινό καλοκαίρι, που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία… Με ανανεωμένο και φρέσκο ήχο οι Bliss στο «Δεν Θα Περιμένω» μας παρουσιάζουν τον νέο τους μουσικό κόσμο, που είναι γεμάτος με pop μελωδίες, r’n’b επιρροές και ethnic πινελιές, που σίγουρα θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικούς προορισμούς. Παράλληλα μέσα από τους στίχους τους μας τραγουδούν για ανεκπλήρωτους έρωτες, με ερμηνεία γεμάτη ενέργεια.

Το «Δεν Θα Περιμένω» συνοδεύεται και από ένα άκρως εντυπωσιακό, χορευτικό μουσικό βίντεο, που η αισθητική του θα σε κρατήσει στο repeat.

Οι Bliss με το νέο τους single δεν θα σταματήσουν αυτό το καλοκαίρι να μας παρασέρνουν να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε δυνατά στους ρυθμούς του «Δεν Θα Περιμένω»!

Οι Bliss είναι:
Christie Bell: Φωνητικά
Μάκης Γεωργίου: Μπάσο, Φωνητικά
Στέλιος Σεκέρολγου: Πλήκτρα, Φωνητικά
Δημήτρης Κολυμβάνος: Κιθάρα

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.