Νέο τραγούδι: Χριστίνα Μηλιού – «Αυτά… Εκεί Που Ξέρεις»

Η Χριστίνα Μηλιού παρουσιάζει το νέο της single «Αυτά… Εκεί Που Ξέρεις», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κάνει ξεχωριστά δισκογραφικά βήματα και έχει «μαγέψει» με τις live εμφανίσεις της, μας ξεσηκώνει με ένα δυναμικό τραγούδι και στίχο – σύνθημα, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου.

To τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό κι ανατρεπτικό music video, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, με την Χριστίνα Μηλιού να στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα «Αυτά… Εκεί Που Ξέρεις».

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα, η Χριστίνα Μηλιού συνεχίζει τις εμφανίσεις της δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Κέντρο Αθηνών», καθώς και τα solo live της ανά την Ελλάδα.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη