enel

Νέο τραγούδι: Χρήστος Τσιλόπουλος – «Όλα ή Τίποτα»

Ο Χρήστος Τσιλόπουλος συνεχίζει τη δισκογραφική του πορεία με μία συνεργασία κορυφής, καθώς ενώνει τις δυνάμεις του με τους πολυπλατινένιους και πολυβραβευμένους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου και παρουσιάζει το «Όλα ή Τίποτα».

Το «Όλα ή Τίποτα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ένα «φρέσκο» και ρυθμικό λαϊκό τραγούδι, που δίνει μία πρώτη «γεύση» από τα όσα ετοιμάζει ο Χρήστος Τσιλόπουλος με το δημιουργικό δίδυμο των επιτυχιών.

Το «Όλα ή Τίποτα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο «άρωμα» καλοκαιριού, φως, χρώμα και συναίσθημα, με τον Χρήστο Τσιλόπουλο να τραγουδά για το απόλυτο του έρωτα. 

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου single, ο ανερχόμενος τραγουδιστής με την ιδιαίτερη φωνή και την πολλά υποσχόμενη πορεία προετοιμάζεται για περιοδεία με την Νατάσα Θεοδωρίδου, δίπλα στην οποία εμφανίστηκε και πέρυσι, σε συναυλίες της στην Αμερική και τον Καναδά.

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Μελίνα Ασλανίδου & Χρήστος Μενιδιάτης: Backstage στιγμές από τη φωτογράφιση για το THEAMA

Με special guest τον Παναγιώτη Μαύρο, η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. Γέλια, πειράγματα, μουσική, φώτα και πολλή ανυπομονησία κυριάρχησαν στη φωτογράφιση της Μελίνας Ασλανίδου, του Χρήστου Μενιδιάτη και του Παναγιώτη Μαύρου, ενόψει της νέας μουσικής τους συνύπαρξης στο THEAMA.