Νέο τραγούδι: Χρήστος Θηβαίος – «Ανδρική Καρδιά»

Με έναν ύμνο για τους άνδρες, το «Ανδρική Καρδιά», που ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος, συνεχίζεται ο νέος κύκλος τραγουδιών σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα που «ντύνουν» την σειρά «Σασμός» και κυκλοφορούν από την Panik Oxygen.

Το «Ανδρική Καρδιά» είναι ένα δυναμικό τραγούδι, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής του Χρήστου Θηβαίου, ο οποίος ερμηνεύει για δεύτερη φορά ένα τραγούδι του φετινού soundtrack, μετά το «Ζωή Χαμένη».

Το τραγούδι, που τηλεοπτικά συνόδευσε όλους τους πρωταγωνιστές της καθηλωτικής σειράς του Alpha, μιλά για όλους εκείνους τους ρόλους που διαδραματίζει ένας άνδρας –γιος, αδερφός, πατέρας, εραστής, σύζυγος- και τους γραπτούς και άγραφους νόμους που καλείται να υπηρετήσει και να αντιμετωπίσει.

Το «Ανδρική Καρδιά» θα περιλαμβάνεται στο soundtrack «Σασμός», που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνοντας τραγούδια που «έντυσαν» τον β’ κύκλο της τηλεοπτικής σειράς, με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!