Νέο τραγούδι: Τριαντάφυλλος Ριζάς – «Όλα τα τέλειωσες»

Ο Τριαντάφυλλος Ριζάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Ρόδο. Η μουσική, το να γράφει στίχους και το τραγούδι ήταν από πολύ μικρή ηλικία, η μεγάλη του αγάπη.

Οι σπουδές του στη Γεωπονική τον έκαναν να αργήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, μέχρι που μετά την αποφοίτησή του, κατάλαβε ότι ήταν αυτό που πραγματικά τον γεμίζει και άρχισε να ασχολείται πλέον πιό εντατικά.

Το 2014 ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με το καλό του φίλο και πλέον συνεργάτη μουσικό, Χρήστο Ανθούλα, αποκτώντας τις απαραίτητες μουσικές γνώσεις, βελτιώνοντας μέχρι και σήμερα με εντατικά μαθήματα, τις φωνητικές του ικανότητες.

Το 2021, μία δύσκολη χρονιά για τους καλλιτέχνες, τολμάει και δοκιμάζει να μπει στη δισκογραφία. Μας συστήνεται με το digital single «Όλα τα τέλειωσες» το οποίο κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Voca Records. Την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Ανθούλας και τον στίχο, ο ίδιος ο ταλαντούχος ερμηνευτής. Την επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο Παύλος Χριστοδούλου. Την οπτικοποίοηση του digital single «Όλα τα τέλειωσες» επιμελήθηκε η Κατερίνα Μαυρογιάννη (Watchme On) με την ομάδα της.

«…. Όλα τα τέλειωσες εδώ μακριά σου φεύγω αποχωρώ
Τη προδοσία σου δε θα τη συγχωρήσω
Όλα τα τέλειωσες εδώ αντέχω μόνος μου να ζώ
Δε σ έχω ανάγκη τώρα πια θα προχωρήσω…»

Δείτε το video clip εδώ:

Δείτε επίσης

«Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι»

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) τιμά τη συμπλήρωση 100 ετών από την ανακάλυψη της ινσουλίνης μέσα από μία ξεχωριστή καμπάνια με τίτλο «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.).