enel

Νέο τραγούδι: Ρία Ελληνίδου – «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου δηλώνει «Δύσκολος Χαρακτήρας» και… ξεσηκώνει, παρουσιάζοντας άλλο ένα single από τη συνεργασία της με τους πολυπλατινένιους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου

Το «Δύσκολος Χαρακτήρας», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα κεφάτο λαϊκό τραγούδι, με ethnic στοιχεία, που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά της η Ρία Ελληνίδου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και δυναμικό music video, με καλοκαιρινή αύρα και τη θετική ενέργεια της ταλαντούχας τραγουδίστριας, το οποίο γυρίστηκε στην «καρδιά» ενός δάσους στο Λιτόχωρο, στις πλαγιές του Ολύμπου. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz.

Το «Δύσκολος Χαρακτήρας» είναι το ομότιτλο κομμάτι από το πρώτο studio album της Ρίας Ελληνίδου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, περιλαμβάνοντας 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων ήδη κυκλοφορημένες επιτυχίες της, όπως τα «Σε Κάνω Κέφι», «Πάρε», «Τα Σημάδια» και «Μη Μιλάς», καθώς και νέα κομμάτια.

Παράλληλα, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη, στο «Vog Club Athens».

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Γιάννης Πάριος | «Όλη η ζωή μου…» | Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από ένα χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, για τη μία και μοναδική του συναυλία για αυτό το καλοκαίρι!