Νέο τραγούδι: Παναγιώτης Τσαφαράς – «Την Κλήση Προωθώ»

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ένας από τους τάχιστα ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές, φέρνει στο σήμερα ένα από τα πιο hot τραγούδια των ‘00s, το «Την Κλήση Προωθώ» και κερδίζει, για ακόμα μία φορά, τις εντυπώσεις.

Το «Την Κλήση Προωθώ» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2007 κι αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς και παραμένει αγαπημένο έως και σήμερα. Τη μουσική έγραψε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και τους στίχους ο Εύριπος και η Μαίρη Καντιώτη.

Με την ξεχωριστή χροιά του, ο Παναγιώτης Τσαφαράς μας «μαγεύει» μέσα από μία «φρέσκια» και δυναμική διασκευή του «Την Κλήση Προωθώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και το κάνει σύνθημα ξανά!

Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με τον Παναγιώτη Τσαφαρά να μας ξεσηκώνει και με την παρουσία του.

Δείτε το music video:

 

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!