Νέο τραγούδι: Πέτρος Ιακωβίδης – «Αχ Καρδούλα Μου»:

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό κι ιδιαίτερης αισθητικής video τη νέα του επιτυχία «Αχ Καρδούλα Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, μεταφέρει το «Αχ Καρδούλα Μου» μέσα από ένα κινηματογραφικό και ρομαντικό video, γυρισμένο σε ξεχωριστής ομορφιάς locations. Τη σκηνοθεσία έκαναν ο Steven Airth και Spiros Kapsilis.

Το «Αχ Καρδούλα Μου», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του, με το οποίο συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ μόλις κυκλοφόρησε έγινε cover και μπήκε στην κορυφή του New Music Friday, της σημαντικότερης λίστας του Spotify για τις νέες κυκλοφορίες.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.