Νέο τραγούδι: Πέτρος Ίμβριος – «Θέλω να το μάθουν όλοι»

Ο Πέτρος Ίμβριος επιστρέφει με ένα super ανεβαστικό τραγούδι και  σκοπός του είναι να το χορέψουμε όλοι και να βγούμε από την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο καιρό.

Την μουσική την υπογράφει ο ίδιος ενώ τους στίχους  ο Μιχάλης Κίντζιος και ο Χρήστος Καραστάθης. Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο μετρ του είδους  Κωνσταντίνος Παντζής ενώ η παραγωγή είναι  του Νίκου Σουλιώτη και του Κωνσταντίνου Παντζή.

Η σκηνοθεσία του videoclip είναι του Γιάννη Κουλούση –  Apeiro Agancy και είναι μια πρωτοτυπία για την Ελλάδα. Είναι βασισμένο στην πραγματική ζωή του καλλιτέχνη  με αληθινά πλάνα από στιγμές της ζωής του.  Πρωταγωνιστεί και η νυν σύζυγος του Πέτρου σε ρόλο… του εαυτού της. Σκηνοθετήθηκε η πρώτη γνωριμία  του ζευγαριού καθώς και η πρόταση γάμου, ενώ εμπεριέχονται αληθινά πλάνα από τον  θρησκευτικό γάμο που τελέστηκε πρόσφατα καθώς  και στιγμές από την προετοιμασία του παιδικού δωματίου αναμένοντας τον ερχομό του μοναχογιού τους.

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!