enel

Νέο τραγούδι: Νίκος Απέργης – «Γελάς»

Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία, «Γελάς»! Στο νέο του τραγούδι, ο ταλαντούχος κι αγαπητός καλλιτέχνης συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ τους στίχους έγραψε μία εξίσου σπουδαία δημιουργός, η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Γελάς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από music video, είναι ένα pop, up tempo και γεμάτο θετική διάθεση τραγούδι, με το οποίο ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τα επιτυχημένα δισκογραφικά του βήματα, με κομμάτια που αγαπά το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Η απόλυτα αισιόδοξη αύρα του «Γελάς» μεταφέρεται και μέσα από το music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία animation, καθώς και μία ευχάριστη έκπληξη!

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης «μαγεύει» το κοινό και με τις live εμφανίσεις του, στο «Stage» της Θεσσαλονίκης, πλαισιωμένος από το επιτυχημένο σχήμα το οποίο γοήτευσε την Αθήνα, στη σκηνή του «Cabaret», τους προηγούμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!