Νέο τραγούδι: Μάνος Τρυπιάς – «Φράχτες και Σύνορα»

Ο Μάνος Τρυπιάς, ένας αυθεντικός ροκ τραγουδοποιός με σύγχρονη μουσική προσέγγιση, μας παρουσιάζει το νέο του single «Φράχτες και Σύνορα», μια ατμοσφαιρική γλυκόπικρη μπαλάντα, που επιθυμεί να ξορκίσει με τις μελωδίες της τα εμπόδια στην διαδρομή του έρωτα.

Ο εκ Χανιών ορμώμενος δημιουργός χρησιμοποιεί τους στίχους και τις συνθέσεις του ως «χρονομηχανή» για να μεταφέρει στον ακροατή τα έντονα βιωματικά του συναισθήματα. Στο τραγούδι «Φράχτες και Σύνορα» μας παρουσιάζει μια ιστορία χωρισμού, που κινείται ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, με την ελπίδα να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να βρει την λύτρωση. Οι μουσικές φόρμες που χρησιμοποιεί για να «ντύσει» αυτή την εξιστόρηση, κινούνται σε έντεχνα και ροκ μονοπάτια και όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Το «Φράχτες και Σύνορα» αποτελεί το ομώνυμο τραγούδι και προπομπό από το πρώτο του album, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχές της άνοιξης του 2023.

Ο Μάνος Τρυπιάς έρχεται με την νέα του σύνθεση να ρίξει «Φράχτες και Σύνορα» στις σχέσεις των δύο φύλων και να μας παρουσιάσει μια από τις ομορφότερες ρυθμικές μπαλάντες του φετινού χειμώνα.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Τάκης Ζαχαράτος – «Ζάντα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας κάνει… «Ζάντα» με το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.