enel

Νέο τραγούδι: Λένα Παπαδοπούλου – «Δεν Έχει Η Κόλαση Φωτιές»

Η Λένα Παπαδοπούλου φέρνει στο προσκήνιο το «Δεν Έχει Η Κόλαση Φωτιές», μία από τις μεγάλες επιτυχίες των ‘00s και ξεσηκώνει.

Η Λένα Παπαδοπούλου, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση, τραγουδά με τη γνήσια λαϊκή φωνή της το δυναμικό τσιφτετέλι «Δεν Έχει Η Κόλαση Φωτιές», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφόρησε το 2011, με πρώτο ερμηνευτή τον Πασχάλη Τερζή.

Το «Δεν Έχει Η Κόλαση Φωτιές», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video – «φωτιά», σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη.

Αυτή την περίοδο, η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει την καλοκαιρινή περιοδεία της, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της με τον Ηλία Βρεττό, στο «Ω Stage» της Αθήνας.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ανεπανάληπτα Lives στο “Πάμε Ψυρρή”

Η ταβέρνα ΠΑΜΕ ΨΥΡΗ, που βρίσκεται στην καρδιά της διάσημης γειτονιάς Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα από τα αυθεντικά διαμάντια της πόλης, που προσφέρει μια παραδοσιακή ελληνική εμπειρία με ζωντανή μουσική, νόστιμο φαγητό και μια ζωντανή, ζωντανή ατμόσφαιρα.