Νέο τραγούδι: Λένα Ζευγαρά – «Διαβάστηκε»

Η Λένα Ζευγαρά αποκαλύπτει τη μουσική έκπληξη που μας ετοίμασε, μέσα από το νέο της single «Διαβάστηκε» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του «Πόσο Σ’ Αγάπησα», το οποίο ξεχώρισε αμέσως, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το Youtube επανέρχεται με νέο single. Αυτή τη φορά, παρουσιάζει ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, το οποίο «απογειώνει» με την εξαιρετική ερμηνεία της.

Το «Διαβάστηκε» συνοδεύεται από ένα video – υπερπαραγωγή, με ιδιαίτερο concept και εντυπωσιακές εμφανίσεις από την Λένα Ζευγαρά. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis και το art direction ο Tasos Xiarcho.

Παράλληλα, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται για το φινάλε των επιτυχημένων εμφανίσεών της στην «Πύλη Αξιού» με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο live της βήμα, το οποίο, σίγουρα, θα συναρπάσει!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη