Νέο τραγούδι: Λένα Ζευγαρά – «Ας Τα Λέμε Καλά»

Η Λένα Ζευγαρά δίνει τον ξεχωριστό ρυθμό της στο φετινό καλοκαίρι, παρουσιάζοντας άλλη μία επιτυχία, το «Ας Τα Λέμε Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μαζί με music video.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το Youtube επανέρχεται με ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής video, γεμάτο καλοκαιρινή αύρα και μουσική, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis, με την Λένα Ζευγαρά να κεντρίζει τα βλέμματα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και live, μέσα από τις εμφανίσεις της στο «Fantasia», μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη, σ’ ένα super επιτυχημένο σχήμα που έχει γίνει talk of the town στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!