Νέο τραγούδι: Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης – «Στον Εύοσμο Που Περπατώ»

Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο γνωστός νεαρός ρεμπέτης Κουτσαβάκης, μας κάνει την πιο μουσική βόλτα στον Εύοσμο, το μέρος όπου μεγάλωσε, μέσα από το νέο του τραγούδι και music video «Στον Εύοσμο Που Περπατώ».

Το «Στον Εύοσμο Που Περπατώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα τραγούδι που ο viral ρεμπέτης,  ο οποίος μαθήτευσε δίπλα στον σπουδαίο Αγάθωνα Ιακωβίδη κι αποτελεί έναν από τους άξιους συνεχιστές της πλούσιας ρεμπέτικης παράδοσης, έγραψε το 2019.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί μετά τα «Σου Το Είπα Μια», «Μ’ Απαγόρευσαν Ρε Μάγκες» και «Το Ρε Ματζόρε», συνοδεύεται από video που γυρίστηκε στον Εύοσμο, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Κινέζου και Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Κουτσαβάκης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κάνοντας τις παλιότερες γενιές να θυμηθούν και τις καινούργιες να αγαπήσουν το ρεμπέτικο.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.