Νέο τραγούδι: Κορίνα Λεγάκη – «Όλα Αρχίζουν»

Λίγο πριν από την έκδοση του νέου ολοκληρωμένου album της, με τίτλο «Σεκάνς» κι αφού μας παρουσίασε δύο τραγούδια – προπομπούς, τα «Ένα Πρωί Γλυκό» και «Δική Σου», η Κορίνα Λεγάκη μας χαρίζει σήμερα ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο «Όλα Αρχίζουν».

Σε μουσική του Κώστα Μπουντούρη και στίχους της Αθανασίας Γιασουμή, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια μας προσκαλεί να δούμε «πώς γίνεται το τέλος η αρχή μας»:

«Κι όλα τελειώνουν σαν αρχίζουν οι σιωπές
ξένη πώς γίνεται η ζωή που ήταν δική μας.
Μα έλα πάλι πες κοντά σου πως με θες
να δεις πώς γίνεται το τέλος η αρχή μας…
»

Καθώς μας ξεδιπλώνει σιγά σιγά τις «σεκάνς» της δικής της «ταινίας», στο τραγούδι «Όλα Aρχίζουν» η Κορίνα Λεγάκη συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με δημιουργούς της νεότερης γενιάς, της γενιάς της. Έτσι, την ενορχήστρωση υπογράφει ο συνθέτης του «Όλα Aρχίζουν», Κώστας Μπουντούρης, ενώ σταθερά την παρέα του δίσκου απαρτίζουν το αγαπημένο συγκρότημα Δραμαμίνη, που έχουν αναλάβει τις ενορχηστρώσεις, και ο Μανώλης Φάμελλος, ο οποίος υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

Το single «Όλα Αρχίζουν» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.
To album «Σεκάνς» θα κυκλοφορήσει εντός του Μάρτη.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!