Νέο τραγούδι: Κατερίνα Λιόλιου – «Πάω Στο Νησί»

Η Κατερίνα Λιόλιου δίνει το μελωδικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού και δηλώνει… «Πάω Στο Νησί», με το νέο της single και video που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα δισκογραφικά της βήματα, η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, δίνει φωνή στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου μέσα από ένα «φρέσκο» και με έντονο αιγαιοπελαγίτικο «άρωμα» τραγούδι. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος.

Το «Πάω Στο Νησί» συνοδεύεται από video που γυρίστηκε σ’ ένα από τα όμορφα νησιά και, συγκεκριμένα, την Σύρο, με την Κατερίνα Λιόλιου να μας ξεναγεί μουσικά σε όλα όσα σημαίνει το ελληνικό καλοκαίρι.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Club 22» της Αθήνας, δίπλα στον Πάνο Κιάμο, καθώς και τα solo live της ανά την Ελλάδα, που γίνονται κάθε φορά sold out.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!