Νέο τραγούδι: Ιουλία Καλλιμάνη – «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)»

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσίασε πριν λίγο καιρό το νέο της single και music video «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις!

Το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα άκρως ξεσηκωτικό κι «εκρηκτικό» τραγούδι, που υπογράφει στη μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο παραγωγός των επιτυχιών ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους ο Γιάννης Κωνσταντίνου.
Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης και γυρίστηκε στο ιστορικό «Μπάγκειον», με την Ιουλία Καλλιμάνη να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν την κυκλοφορία του, καθώς είναι ένα από τα τραγούδια που μπήκαν στο special live unplugged της Ιουλίας Καλλιμάνη το καλοκαίρι. Μέσα σε 48 ώρες, το medley μπήκε στις τάσεις του YouTube όπου μετρά σχεδόν 3 εκατομμύρια views, ενώ έγινε viral στο Τik Tok, με χιλιάδες βίντεο και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Παράλληλα, το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)», έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό Airplay και έχει κατακτήσει τη θέση του ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς λίστες του Spotify. Επίσης, το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του, μπήκε στις τάσεις του YouTube επιβεβαιώνοντας ότι έχει ξεχωρίσει στις καρδιές των ακροατών.

Αυτή την περίοδο η Ιουλία Καλλιμάνη ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης, καθώς θα ηγείται στο «Tokyo Theater Athens» και οι live εμφανίσεις της σίγουρα θα γίνουν talk-of-the-town στη νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!